Посетете нѐ

Посетете нѐ

ОТВРАЊЕ НАСКОРО

Brix

°brix – модерен и луксузен ресторан во склоп на винаријата Имако Вино кадешто посетителите ќе имаат можност да уживаат во дегустација на вино и ракија комбинирани со кулинарски специјалитети.

Ве очекува топло добредојде во ресторанот °brix  лоциран во просториите на винаријата Имако Вино. Отворениот концепт на ресторанот нуди пријатен простор за организирање дегустации на вина  за помали и поголеми групи на посетители. VIP просторот во ресторанот е идеално место за гости кои бараат повеќе приватност и луксуз. Капацитетот на ресторанот е 120 гости.

*Потребна е резервација. За резервација Ве молиме испратете порака на restoran@imakovino.com.mk
Исто така можете да не посетите и следете не' на социјалните медиуми Facebook и Instagram, и означете @ImakoVino #imakovino.
ОТВРАЊЕ НАСКОРО!

°brix – модерен и луксузен ресторан во склоп на винаријата Имако Вино кадешто посетителите ќе имаат можност да уживаат во дегустација на вино и ракија комбинирани со кулинарски специјалитети.

Ве очекува топло добредојде во ресторанот °brix лоциран во просториите на винаријата Имако Вино. Отворениот концепт на ресторанот нуди пријатен простор за организирање дегустации на вина  за помали и поголеми групи на посетители. VIP просторот во ресторанот е идеално место за гости кои бараат повеќе приватност и луксуз. Капацитетот на ресторанот е 120 гости.

*Потребна е резервација. За резервација Ве молиме испратете порака на restoran@imakovino.com.mk
Исто така можете да не посетите и следете не' на социјалните медиуми Facebook и Instagram, и означете @ImakoVino #imakovino.