Wine Box Collection

Wine Box Collection

Се прикажуваат сите 2 резултати

  • WINE BOX White

    Селекција од квалитетни суви и полусуви бели вина во функционална амбалажа во кутија за вина со волумен од 3л, 5л и 20л. Колекција на вина популарна за хотели и ресторани, а претставува и практична опција за многу потрошувачи на вино.

    Прочитај повеќе
  • WINE BOX Red

    Селекција од квалитетни суви и полусуви црвени вина во функционална амбалажа во кутија за вина со волумен од 3л, 5л и 20л. Колекција на вина популарна за хотели и ресторани, а претставува и практична опција за многу потрошувачи на вино.

    Прочитај повеќе