Контакт

Контакт

Адреса
Михајло Апостолски 34/5
2000 Штип, Р.Македонија
Телефон
Тел. + 389 32 308703
Факс + 389 32 308702
Eмаил
contact@imakovino.com.mk
Оддел продажба: sales@imakovino.com.mk
ИТ оддел: itservices@imakovino.com.mk
имате прашања?

Стапете во контакт

Полињата означени со * се задолжителни