Perla е мускатна ракија која се одликува со нијанса на бледожолта боја, нежен и фин мускатен аромат, својствен за овие сорти. Вкусот е исклучително мек и надополнет со слатки ванилести ноти.

Категорија Product ID: 3011

Дополнителни информации

Алкохол:

40%

Волумент

0,7 л