Индиго

Indigo е инзвонредно бренди зреено во дабови буриња минимум 5 години, со јачина од 40% алкохол. Се одликува со килибарно златна боја и ароми на суви овошја, даб како и ноти од карамела и ванила. Послевкусот е топол, пријатен и долготраен.

Категорија Product ID: 1880

Дополнителни информации

Aлкохол:

40%

Волумен:

0.7 л