Craft Blend 188

Small batch Craft Blend 188 e лимитирана серија на бренди зреено во дабови буриња 12 години со јачина од 40% алкохол. Се одликува со длабока килибарна боја, butterscotch арома и многу комплексен вкус во кој се чувствува микс на суви овошки како смоква и крем со лешник. Послевкусот е топол, пријатен и долготраен.

Категорија Product ID: 3014

Дополнителни информации

Алкохол:

40%

Волумен

0,5 л