добредојдовте

ВИНАРИЈА

Винарската визба Имако Вино се наоѓа во Повардарскиот вински регион, Овчеполското виногорје. Постојаниот раст од основањето во 2002 година до денес, ја промовира Имако Вино како една од најголемите винарски визби во Македонија со годишно производство од над 10 милиони литри вино.
нашата најдобра

MAJESTIC КОЛЕКЦИЈА

Полусуво ароматно бело вино добиено од сортата Темјаника. Се одликува со кристална лимон –жолта боја. Носот открива раскошни мириси на бозел, саќе, бела праска и бело цвеќе каде доминираат кринови
Суво црвено вино добиено од сортата Вранец. Се одликува со интензивна рубин црвена боја со виолетови нијанси. На нос се откриваат ароми на темно зрнесто овошје како дива капина, сина слива и тонови на тутун.
бидете наши гости

join our mailing list

Receive invitations, updates and bonuses for purchasing