ПЛАТЕНО ПРАКТИКАНСТВО

ПЛАТЕНО ПРАКТИКАНСТВО

ПЛАТЕНО ПРАКТИКАНСТВО

Имако Вино нуди одлична можност за платена пракса за студенти и млади професионалци кои имаат желба да научат за производство на вино преку учество во берба 2020!

Платената пракса е навистина одлично искуство и прв чекор кон градење кариера во винарството!

6 Comments

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *