Во чест на Св. Трифун

Во чест на Св. Трифун

Во чест на Св. Трифун

Во чест на Св. Трифун, заштитникот на лозарите и винарите, во Имако Вино се одржа симболично закројување на виновата лоза. Со почит кон традицијата и надеж за добра берба сите присутни гости и менаџментот го прославија овој значаен празник во винарството.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *