Освоени награди на BIWC 2021

Освоени награди на BIWC 2021

Освоени награди на BIWC 2021

Секогаш горди на наградите и достигнувањата.

На десеттото јубилејно издание на Балканскиот интернационален вински натпревар и фестивал (BIWC) освоивме 7 медaли за нашите вина.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *