Tag: редизајн

Tag: редизајн

Редизајнирање на ракија Мераклискa

Редизајнирање на ракија Мераклискa

Винаријата Имако Вино го редизајнираше производот Мераклиска со нов модерен дизајн во премиум пакување. Жолтата лозова ракија е еден од најомилените традиционални пијалоци, кој заслужува да биде претставен во најдобро светло.  Редизајнираното пакување е со модерен и чист дизајн каде на суптилен начин во фокусот на етикетата е поставена токму виновата лоза...

Read more