Tag: ракија

Tag: ракија

Редизајнирање на ракија Мераклискa

Редизајнирање на ракија Мераклискa

Винаријата Имако Вино го редизајнираше производот Мераклиска со нов модерен дизајн во премиум пакување. Жолтата лозова ракија е еден од најомилените традиционални пијалоци, кој заслужува да биде претставен во најдобро светло.  Редизајнираното пакување е со модерен и чист дизајн каде на суптилен начин во фокусот на етикетата е поставена токму виновата лоза...

Read more

Ракијата Ж’та Стрела ја освои најпрестижната награда “Шампион на квалитет“ на ISCRO 2018

Ракијата Ж’та Стрела ја освои најпрестижната награда “Шампион на квалитет“ на ISCRO 2018

Лозовата ракија Ж’та Стрела на Имако Вино е прогласена за најдобар производ или “Шампион на квалитет “ на меѓународното оценување на јаки алкохолни пијалоци ISCRO 2018 кое се одржа во Загреб. Покрај освоеното злато за Перла (мускатна ракија) и сребро за Мераклиска (природна лозова ракија), ракијата Ж’та Стрела ја понесе најпрестижната титула. ISCRO 2018 се

Read more