Ж’тa Стрела

Ж’тa Стрела е природна лозова ракија произведена од вински дестилат и зреена во дабови буриња минимум 12 месеци, со јачина од 40% алкохол. Го доловува традициналниот вкус на македонската ракија со одлична питкост, полн вкус и пријатен послевкус.
Ж’Ta Стрела е наградена со титулата ,,Шампион на квалитетот” при наградите за жестоки пијалоци ISCRO

Достапна и во пакување од 0.2л

 

Категорија Product ID: 1877

Дополнителни информации

Aлкохол:

40%

Волумен:

1 л