WINE BOX Red

Селекција од квалитетни суви и полусуви црвени вина во функционална амбалажа во кутија за вина со волумен од 3л, 5л и 20л. Колекција на вина популарна за хотели и ресторани, а претставува и практична опција за многу потрошувачи на вино.

Категорија Product ID: 1876

Дополнителни информации

Алкохол:

11%

Волумен:

3 л, 5 л, 10 л