Bohemian Brotherhood

Bohemian Brotherhood е изворедно бренди зреено во дабови буриња 10 години, со јачина од 40% алкохол. Со интензивна килибарна боја, Bohemian Brotherhood има многу богат вкус и содржи комплексна арома од суво овошје и топли зачини кои се потенцирани со префинети вкусови од карамела, јатки и тутун. Апсолутно извонредо зреено бренди!

Категорија: Product ID: 1881

Дополнителни информации

Aлкохол:

45%

Волумен:

0.7 л