Отец е инзворедно бренди зреено во американски дабови буриња минимум 5 години, со јачина од 45% алкохол. Се одликува со килибарно златна боја и арома во која има забележливо влијание од бурето со вкус на суви овошја, зачини и ноти од карамела и ванила. Послевкусот е топол, пријатен и долготраен.

Категорија: Product ID: 1880

Дополнителни информации

Aлкохол:

45%

Волумен:

0.7 л