Мераклиска

Мераклиска е природна лозова ракија произведена од најдобриот вински дестилат и зреена во дабови буриња во период од 12-18 месеци, со јачина од 40% алкохол. Се одликува со златна килибар боја, полн и заокружен вкус со ароми на ванила, мед и тостиран даб. Добро избалансирана и со пријатен послевкус.

Достапна во формат пакување:   0.1L   |    0.2L    |     0.5L   |     0.7L     |     1L|     Украсно пакување Мераклиска 1л со две автентични чаши за ракија

Категорија Product ID: 1879

Дополнителни информации

Aлкохол:

40%

Волумен:

1 л