Историја на винаријата

Историјата на винарската визба Имако Вино започнува во 1989 година со основањето на Интернационалната Македонска Компанија – Имако.


Дознајте повеќе за нашите вина

Дознајте повеќе за нашите вина од широката палета на нашата винарија и изберете го Вашиот фаворит.


Нашите лозови насади

Дознајте повеќе за лозовите насади и начините за добивање на квалитетна суровина на грозје.